Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista märke i horisonten

 

 

Smeket över en kind som min

rösten som tröstar hjärtat mitt

i vind vind vindens famntag

Stränga vinterkala sommarslätter

sandfödda fotspår som aldrig

var menade att spåras i historien

 

Allt jag ser nu

kan se din näsas form

hur din bröstkorg rör sig

där du ligger på horisonten

 

och det sista andetaget

det var sommarens

 

ty du är den




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-06-25 18:41



Bookmark and Share


  skaparen
Väldigt mjuk och härlig dikt:)
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*