Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimme - haiku



Med isblå vargblick

cirklar du åter runt mig;

förlorad igen...




Bunden vers (Haiku) av C3H5(NO3)3
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 07:26



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
vargar är coola, liksom det de symboliserar

fin haiku, spännande
2007-06-26

  danshäxan
Hej!
Jippi, en till haiku att frossa i.
Snyggt formulerat. Du ger läsaren mycket space
att tänka själv. BRA! / danshäxan

Vargtimme - haiku
(ett nytt sätt att ge ord åt vargtimme)


Med isblå vargblick

cirklar du åter runt mig; (jättespänning här!)

förlorad igen... (spänningen släpper - behagligt....:-)
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3