Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men... darling



... när du säger att



du tänkte



smsa mig inatt

när du inte kunde sova





vet du inte vad det är



du egentligen



berättar då?




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-06-26 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3