Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plågoande

 

 

Nattens osynliga man

Morgonens imma på mitt fönster

inga ord ristade där

inga meddelande från brevduvorna där utanför

 

Du är natten

nattens osynliga man

nattens andetag som aldrig yttrar ett ord

stumma bokstäver över svarta tavlan

Den dolda liemannen i en människas

lögnaktiga kläder

 

Mitt hjärtas tveksamma

mitt bortsprunga och plågsamt närvarande

Du är mitt livs osynliga plågoande

 

Aldrig kan imman på mitt fönster skingras

den vita färgen är av limm

som ett myggnät för mina drömmar

de onda går igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-06-26 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*