Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNATRO

BARNATRO

Den sitter djup min barnatro från bordomen
Det är ett fundament och den riktiga stommen
Att kunna prata med Herren är en ynnest så stor
Det lärde jag mig som barn av min kära mor

Den nåd Herren ger blir till ett levnadssätt på jorden
Men förankras över de goda och kärleksfulla orden
Så ljut kärlekens grund i varje liten människoskäl
För tron vill bara gör dig och andra riktigt väl

En vanlig barnatro kan man ha i sitt hjärta
Även om livet har gjort att man är full av smärta
För visst är tron bland det starkaste vi har
Vi vill inte förlora det, utan för alltid ha det kvar

Herren leder oss och visar den väg som är absolut rätt
Jag vet det är lätt att bli missmodig när man inte är mätt
Bönernas inre potencial kan ge styrka och stor kraft
För min vardag blev bättre, ja den bästa jag någonsin
har haft

Mr GRapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-27 19:28



Bookmark and Share


  Thomas Jensen
Sanningen bär sig själv.
Mig tog det 28 år innan
jag förstod att det var
av lögner jag var tyngd.
Tänk om jag bara hade
haft en barnatro, vad
mycket smärta jag hade
sluppit då. Och mörker.

Väl förmedlat broder.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G