Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på friheten och helvetet

 

 

Varför kan du inte bara se på mig som du en gång gjort

men aldrig någonsin har jag sett dig utanför

utanför din bur av forna brustna hjärtan

Du beter dig gentemot mig i en känsla

likt en moders hat gentemot det barn

som just slitit upp hela dennes värld av sin ynkliga närvaro

 

I gungstolen dammig på en vind vaggar jag fram och tillbaks

forna minnen dunklar världen runt

kan inte ens se dina ögon i mörkret 

 

Trodde tror ännu att jag hade några bra dagar

dagar med dig och solsken

tror ännu att regnet en gång renade mig

utan att få mig att drunkna

som du alltid gjort

 

De vita väggarna

skuggan slukar dem nu

kan inte ens se ut

fönstren har försvunnit nu

 

Nyckeln ut är nycklen till ditt hjärta

men den ligger i djupet av en ocean

och jag kan inte simma

färden ner skulle få mig att drunkna mörda mig

och kanske är det vad du ville enda från början

 

Jag känner dig inte längre

din skugga har ersatt din kropp för mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-06-27 21:18



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Mm, bra diktat!
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*