Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt om natten

 

 

Döda barn återuppstår i askan

kan aldrig bli som du alltid velat

Natten är för lång för ignoreras




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 21:41



Bookmark and Share


  Bissen
Denna slår mig hårt. Ja, natten är för lång för att egnoreras... Bokmärkt med applåd.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*