Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en kärlek till himlen

 

 

Solen skiner in genom fönstren

möter ditt solsken

alla hundratusen sommarnätter

som samlas i ett rum

ett slutligt hem

 

och en himmel i väntan på återföreningen

med livet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-27 22:06



Bookmark and Share


  Carlita
snyggt, mer behövs ej sägas :)
2007-06-27

    Fantasioffer
ojoj, riktigt bra
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*