Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn


Minns en regnvåt kyss

blekna

och lösas upp

som en pöl kring mina fötter




Fri vers av katt.inc
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-27 23:00



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
det är kraftfälltet mellan orden
regnvåt och pöl som får den
här texten att lyfta -

tack
2007-10-12

    ingvar VIP
Detta är en ganska snygg \"miniatyr\", tycker grinige gubben
Ingvar
2007-08-02

    legolas
Så vacker. Detta är poesi !! Bravo !
2007-07-02

    ej medlem längre
Så ja.. Hur ska jag tolka denna?
Jag vet ej om min själ vill känna passion eller sorg.
Kanske både och.
Väl skrivet på ett enkelt men rakt och samtidigt så tvetydigt sätt.
2007-06-28

    Herr Ångest
Toppenbra skrivet!

Du har fångat en känsla så perfekt..
2007-06-27

  Lena Renman
Hej
ojojo du är bara så bra med
dina ord...
Lena
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen