Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dans

I blind dans vi dansar, du och jag

du räcker min hand och för mig, dit du vill

Som en dans i enformig takt
vi dansar, vet vartenda steg
upprepas om om om igen

Du böjer mig långsamt bak
håller med naglar i min rygg
du väljer steg, jag följer efter

i en blind dans

Jag lyssna på musiken
samma visa spelas på radion
upprepas om om om igen

vänd dig nu om hakan högt och lee
akta den röda siden klänningen





Fri vers av Moorelly
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-06-28 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly