Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se gärna bildillustration vid min utställning \"avgrunden\" vid min sida här vid poeter


fröken mörks avgrund


hennes ena ben dinglade över kanten
det andra hade hon gömt

hon var bra på det

mycket av det
hon inte ville att andra skulle se
gömde hon bakom en mask
av styrka och smink

hennes blick sökte avgrundens djup
men allt var smått och långt bort
obetydligt litet

på håll



var allt lika flyktigt som minnen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-28 13:21



Bookmark and Share


  Connie
Fröken mörks ena ben dinglade över kanten, jag associerar fritt:

Vad skönt det skulle vara om jorden vore fyrkantig, kvadratisk och platt, som ett schackspel. Då skulle jag gå ut till kanten och sätta mig och dingla med benen medan flygtrafiken for förbi och vinden svepte mellan tårna.

Tänk att kunna gå ut i ett hörn och få vara ifred!
2007-07-23

  kath
...med fasa känner jag närheten till avgrunden ....

men livet brukar backa från dem i sista stund så jag behåller tron utan mask ... ännu en stund

tack!!
kath
2007-07-10

  Hans w-art Westlund VIP
tack för konstruktiv kritik. ändring gjord.
2007-06-28

  Laijza
...fjärde raden - kan inte räkna...
2007-06-28

  Laijza
Gillar denna, sak. Titeln är briljant. Stryk tredje raden - vi fattar änså:)
Trevlig sommar Hans!
2007-06-28

  Jojo
hon är bra fröken mörk, tycker om att läsa om henne och följa henne
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP