Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast ett vet jag

 

andning

 

svagt på min hud 

 

lämnar kvar

 

önskan

 

till att

 

lägga min hud

 

under dig 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-06-28 13:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Juvt formulerat om stor längtan.
2007-08-15

  thyra
Vacker önskan i få ord!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma