Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annons: Hjärta bortskänkes

Hjärta bortskänkes
till varsam och ansvarsfull
pojke eller flicka

Då jag inte har tid och lust,
kontroll eller kraft
att ta hand om detta hjärta
söker jag ett nytt hem
åt mitt blyförgiftade hjärta
Det är kanske lite sårigt
men det kanske blir
vackert en dag
om du tar hand om det
riktigt bra




Fri vers av Poesifjolla
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 18:17



Bookmark and Share


  CaPsyco
wii
Den här var fin
Det finns inte mycket att säga annat än : bra
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla