Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som har glömt vad kärlek är

och vi brukade skrika
\"mer kärlek till folket\"
men vi har aldrig kännt kärlek
vi vet inte hur ett berört hjärta kan slå
eller hur det är att kärlek få




Fri vers av Poesifjolla
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-12-29 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla