Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duärminpuls-fobi

Kanske
Kommer jag inte återfinna min melodi
eller så gör jag helt enkelt fel,
letar på fel ställen eller så
letar jag inte alls.

Det kommer alltid något i vägen,
något som gör min värld till allt annat än min


Du frågar mig varför jag är så blek
och jag svarar;
Jag vet ingenting om kärlek
jag har en klaustrofobi när
sådana som du kommer för tätt intill


Det kommer alltid någon i vägen,
någon som gör min värld till allt annat än min


Jag har alltid gått för snabbt på impuls
men numera hör jag svaga toner när du ler
Och jag vill att du ska säga;
”älskling, kom närmre så ska du få höra mer.”




Fri vers av Poesifjolla
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-01-23 17:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa ställer sig i vägen. Vare sig de vill det, vet om det eller ej.
Oerhört frustrerande.
Ibland kan man få för sig de mest märkliga saker...
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla