Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tortera mig

En gång sänkte jag mitt försvar och lät terrorister fylla mig med atombomber.
Och med mina nya gåvor skapade jag attentat som fick hela min värld att vändas upp och ner.
Det känns som om jag har hånglat med en hel armé.

Jag ingick i en pakt med terroristorganisationer och langare,
ville ha 500 gram pulver ren amour var tredje vecka.
men ingenting var rent, så jag pulvriserades sönder inuti.

Jag lät soldater från fientliga makter invadera på min mark,
drog tillbaka allt som jag hade beväpnat min armé med.
Deras erövringståg tog över och de drog till vapen.

(Dem kliar under huden när dem marscherar förbi.)

Dem slog sönder min värld i oräkneliga spillror,
lämnade mig ensam, helkroppstorterad och svag.
Och jag ska aldrig sänka mitt försvar igen.




Fri vers av Poesifjolla
Läst 344 gånger
Publicerad 2008-01-23 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var på din vakt mot musklernas makt.
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla