Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ett.


Pojken som förlorade sig själv

En sprucken fönsterruta i en pojkes rum
skapar en kyla som förut inte fanns.
Den blåslagna kroppen osar alkohol
och ansiktet är gömt under ett tunt skynke.
I hans hand vilar ett sönderslitet hjärta som
i en illusion livlöst pumpar ut blod över golvet.

Blåljus lyser i mörkret längs gatorna,
syrenerna väcker byns statister.
I rummet med en sprucken fönsterruta
ligger pojken som förlorade sig själv,
utan andetag och utan puls,
bara helt
livlös.




Fri vers av Poesifjolla
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla