Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del två.


Pojken som förlorade sig själv II


Han ser sig i spegeln med berusad blick
Darrande och svag
Armarna är fulla av hål från injektioner
Han kunde ha varit jag


Han har aldrig varit så mycket för kamp,
aldrig lyckats bygga upp en hel armé
han ger upp och lägger sig ner
han förlorar allt och har inget att ge

Hans liv är i otakt, melodin spelas i moll
Han riktar pistolen och räknar ner mot noll




Fri vers av Poesifjolla
Läst 310 gånger
Publicerad 2008-02-10 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla