Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt härta i din hand

Mina ben kan inte längre bära upp min tunna kropp
ingenting pulserar, kroppen är tömd
Jag gömmer mig bakom en skepnad,
hoppas på att aldrig behöva känna igen.

Mina ben försvagas varje gång jag faller,
varje karaktär tar en liten bit av mig
Jag tar några steg framåt, men backar av rädsla
Dina fingrar mot min hud, mitt hjärta i din hand

Du är en inbrottstjuv som invaderade hos mig,
Du tog vad du ville ha och jag hade inget försvar.
Det skrämmer mig när du har
dina fingrar mot min hud, mitt hjärta i din hand.




Fri vers av Poesifjolla
Läst 309 gånger
Publicerad 2008-01-23 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla