Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(med mig själv)


Det kalla kriget

Inom mig pågår ett kallt krig
Muren jag byggt upp vill rasa
Den måste stabiliseras.
Kaoset får inte bryta ut.

Jag vill skrika,
fastän allt inom mig är tyst.
Jag vill skapa rubriker,
göra revolution.
Men rebellismen sover.

Och när rebellerna sover
kan jag inte känna
och när jag inte kan känna
kan jag heller inte leva.




Fri vers av Poesifjolla
Läst 333 gånger
Publicerad 2008-03-08 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla