Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanning

Lycka är en illusion för gömd rädsla




Fri vers av Scartissue
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-06-28 22:12



Bookmark and Share


  * Ammi *
osanning!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue