Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför gör vi det så svårt

 

fyllda av tvivel

om vår egen tillräcklighet

 

gör vi det så svårt att

närma oss varandra 

 

när det egentligen 

inte finns något lättare

 

än att älska

 

le och befinn er i livet

älska och bara vara

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-28 22:22



Bookmark and Share


  Varan
Så Sant så smärtsamt Sant
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma