Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa, varför jag?

Jag blev påkörd igår

mina lungor dog
mitt hjärta slog
en sista gång
i ett hav av blod

liggandes lämnade jag
för att ta ett sista andetag
kraft för att säga
pappa, varför just jag?







Fri vers av anniks
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 00:03



Bookmark and Share


  TheMaskedMisery
Hur bra som helst! med få ord har du lyckats fånga så mycket smärta
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva