Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aaaahmen


fallande

jag faller ganska ofta och
jag har nästan aldrig något att greppa tag i något
som kan hindra mitt fallande hindra
min själ från att slå i marken

och när jag faller så landar jag hårt och alltid
någonstans där jag inte får falla
där det redan
är upptaget eller där marken
är gjord av betong så att allting smulas sönder
och jag måste laga det
om och om igen




Fri vers av Patetpoet
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-29 13:15



Bookmark and Share


  aol
gillas
2007-11-05

  David Knutsson
Jag tycker om stycket där själen faller. Det var fint skrivet :) Bra \"gammal\" dikt ;)
2007-07-05

  Åsa Gustavsson VIP
aj
låter ont
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet