Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla de underbara människorna på hemmet *


För alltid i hjärtan

 

 

Ett hjärta dunkar gentemot bordskivan

applåderna ringer i mina öron

i havets vågor inför mig

Ett bord av leende munnar

Jag älskar er

 

Ett leende bygges upp sakta

för varje ljud ni ger ifrån er

Jag älskar er bara mer och mer

Vill aldrig behöva lämna er för en enda dag

Men snart tvingar de mig att gå

men ni ska veta ändå

att jag älskar er för alltid

 

Ni är mina barn Mina älskade

och jag haver vårdat

era värmande händer så länge nu

Glöm mig aldrig

Glöm aldrig att i mitt hjärta finns ni alla

i mitt hjärta finns Du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-06-29 17:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert beskriver du vardags liv och människor... så hjärtinnerligt..
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*