Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så snabbt klockan springer på sin bubbelgumsrosa springare.

 

Sitter i skräddarställning och lyssnar på beatles

Love Me Do, så där riktig tidig och oskuldsfullt,

Spröda och hesta röster

Från outnyttjade legender

långt innan

dom ens lärt sig skriva autografer.

En evighet från nu, en livstid innan mig.

Men ändå lika färskt som

tonårskillars skränande i

skolkorridorerna.

 

Gud, så abrupt livet är,

man blir ju rädd.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-06-29 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema