Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem kan någonsin le utan gråta? Vem kan någonsin skrika och se glad ut ?


vem kan le utan att fälla en tår?

Jag vet att man inte kan le utan att gråta.
Att le av glädje men gråta av olycka.
Att vinna segern, men då gråta.
Att le, men bli en tårögd lintott igen.


Jag vet att man inte kan sjunga utan vara tyst.
Sjunga högt och mäktigt eller vara tyst som en mus.
Att sjunga,tjäna miljoner och vara med i morgondagens blad.
Eller att vara tyst och aldrig blivit sedd.

Jag vet att man absolut inte kan
skrika och se glad
ut.
Att skrika av hjälp,av fara.
Att vara glad av lycka och liv.

Jag vet att man inte kan
dansa utan en kropp,
att dansa till musik
eller att inte ha nån själ.


Jag vet att du inte förstår det här.
Men tänk känslor.




Fri vers av Elli
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-30 12:15



Bookmark and Share


    Hekate
Mm, ja tror iaf att jag förstod lite :) Texten väcker väldigt mycket känslor!
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER