Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför dö?


Varför dö?
När vi kan dö tillsammans?
Allihopa?
Varför ska du gå
när jag inte ens har
lärt mig gå?
Varför ska du blunda
när jag just lärt mig
se?
Varför ska du slockna
när jag just precis
lärt mig synas?
Varför



































Fri vers av Elli
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 12:24



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så sorgset, så bra du får fram, så otroligt du formulerar den eviga frågan, varför måste någon alltid gå..
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER