Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla håll om mig och låt mig aldrig falla aldrig igen

 

 

Slut dina vida vingar runt

runt min sköra gestalt så ynklig och platt

skakande skakande å så skakande

när den möter verkligheten

lämnar drömmarnas land

en vårdande hand

 

Regnet faller nu

faller hårt hårt och kallt

Bädden min bär kedjor än igen

kan inte stå ut

vill helst av allt inte vakna mer nu

 

Älskade hem i vilket jag ömt älskat med lyckan i

varför måste jag lämna dig

vill komma hem till det som älskar mig

men det är borta nu

 

Snälla hjälp mig Gud

var finns de nu?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2007-06-30 12:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"ömt älskat med lyckan...\" ser jag som möten i drömmarnas land...
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*