Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt är vi två

 

 

Sjöman skepp och hoj

kom iland och ta min hand

kom så vandrar vandrar vandrar vi min gode man

vi har bara tills imorgon då du måste segla igen

bara tills solen gått ner och reser sig igen

 

En bugning inför vårt farväl som jag kunde varit utan

 

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-06-30 12:48



Bookmark and Share


  Rosen VIP
en sjömans älskar havets vågor.. och i ett möte...
längtan och farväl.. tycker om sista raden.
2007-06-30

  Ronny Berk
en sjömans lott... hamnar och hav... famnar och kvav...
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*