Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska bli ett sant nöje att döda dig

 

 

Det ska bli så skönt att mörda dig ditt ångestfyllda svin!

din korkade hare din skuttande kanin

så som du trampat och hoppat över mig

ska jag krossa och mala sönder dig

jag ska tugga sönder din manlighet

och spotta ut dina förbannade benrester

innanför helvetets portar

och med dem ska djävulen bygga ruiner

så du kan iakta helvetet du skapat

 

för så länge världen lever

och stjärnorna fortsätter att existera

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-06-30 13:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att \"tugga sönder hans manlighet\" är den största hämnd du kan utkräva...med kraft brukar du orden...
2007-06-30

    ej medlem längre
stark text
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*