Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hit nu, för jag saknar dig så in i bomben!


Ibland tar jag av mig tröjan
och kommer på
att det skulle varit mycket roligare om du var här

Saknaden av värmen från bomullsflätor
skulle med ens försvinna
om din hettande hud närmade sig min

Ibland slänger jag tröjan på stolen
och tänker
att det skulle vara mycket roligare om din också låg bredvid

Där skulle de kunna ligga
och samla damm
för vi behöver dem inte längre

Kärleken är sann och naken
och ensamhet går bara att uthärda
om man är två




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 755 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 20:47



Bookmark and Share


  losy
riktigt riktigt bra!!!!
2007-07-28

  sorgsen
Nu vet jag varför jag sällan uppdaterar mig på dina texter. Jag får alltid en sån lust att vara förälskad men nej, det är jag inte. Fan vad trist. Jag saknar dig Ems, se till att Carl håller hårt i dig
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt