Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanförskap


de hade en fågelskrämma bredvid åkern

alla skrattade när de tittade på den
och kallade den för hans namn

han var den late
den som inte ville arbeta
och ofta stod bredvid de andra

han var den
som var ute redan innan han kom in

ingen tänkte på att han kanske blev sårad
att han kanske ville vara med de andra
trots

sin allergi




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 21:21



Bookmark and Share


  Fru Fralla
haha, vilken oväntad vändning där på slutet! Bra och överraskande. Tänk vad hemskt att föräldrarna tillät barnen att kalla någon för fågelskrämman!!Huuui jag ryser.
2007-07-04

    Maria Malm
Sorglig, men så är det ju ofta, att någon är mer eller mindre utanför.
2007-07-01

  ÖveralltMilla
när jag var liten fanns en pojke på vår gata som kallades fågelskrämman. han kunde vara ganska elak emellanåt för jag var söt och han tyckte om mig.

jag gillar den här, denvär en kort saga!
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP