Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

l e t h e. e x i t. r e p l y. /for n./


jag har varit borta mycket länge
en kort stund

jag vet att du vet var jag är

and he was my pimp
and he was my soldier
förrummets medium
säkert blev
jag bortförd
under ströms
av nr n. en sugande magmaskin
muskeln mot karmiska
stråk vi båda delar
jag minns möglet under mina naglar
jag minns

---

och eokriterna föll
när jag forslades roller som en människosäl utför fästningen
gruset splittret mun och ögon borrade
och klänningens trasor var
min enda packning
and he just ignored the fact
I needed him
och han skrek från järnbörden
och hans solkiga brynja fylldes av sår
och gulplisserat var det rummet

kabeltvns metastaser
my split vision

blint och hårt bjöd jag mig
i fallet dalade sparade silverglossiga mynter
spetsen den fiskfjällsfärgade ärgat bris /kostade mig tre liv
issulkyn för de små
och klockspelet härjade i väntsalen
/till andras lycka den
dränktes i sprit/
eldblåsarens trickträ
även han var min ett tag
/mellan särade lår drack mig en dricka /back /
/ringen gavs mig/ hon sa/ jag hade naglar som klor
rekade  späntor
/alltid dessa restriktioner/ bland smörgåspapper
flugmat levde gott på strykbräda
och hennes lager var enormt
oöverskådligt stärkt
/textilt insamlat från dörr till dörr/
i Alexandria

In Anna har kommit bergfast
och jag har blivit så förtjust nu
i brons och nakna kroppar

om att aldrig återvända
och jag sänder krigerskorna vikta som linneservetter
till där/här som ljuset bryter sanden i
en grästuvas mjuka melod
där vind smeksamt vilar det skrämda
där ljuspelare håller oss på tå
ingenting kan plåga mig mer

jag ser människans egna träd
lösa sig/ långsamt/ ur fientligt fält


nu talar vi inte längre detektor
/metallens/språk
och jag vet att jag
alltid kommer att se det så




Fri vers av Cattastropher
Läst 581 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-01 21:27



Bookmark and Share


  K*
\'om att aldrig återvända
och jag sänder krigerskorna vikta som linneservetter
till där/här som ljuset bryter sanden i
en grästuvas mjuka melod
där vind smeksamt vilar det skrämda
där ljuspelare håller oss på tå
ingenting kan plåga mig mer\'

Åh!!

det är en mycket mastig text
mycket att ta in
suga på
fundera på
språket är vansinnigt vackert
med häftiga språng
precis som du
2007-07-06

  nicklas ekström
tack sus. nu vet jag att jag är på rätt spår. och jag vet vart systrarna och den pånyttfödda jungfrun är på väg.
2007-07-01

  aftermath
härlig läsning att tumla runt i
detta blir bokmärke
direkt
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher