Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Jag tackar dig
för att du visar vem du är
och viskar det tillbaka i ditt öra

Så dansar vi i armkrok
slungar varandra
är inte trött ännu

Finner oss båda lätt nyvakna
med solglans i ögonen
högt ovan molnen

Bli inte arg
om jag tappar taget
det är inte så lätt

inte så lätt
att lyssna




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-01 22:43



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Fin med sina upprepningar, sin ömhet i orden och innehållet. Känns viskande, litet uppgiven eller bara trött, men det finns ett leende i diktens djup.
2007-10-16

  prinscess VIP
vacker kärleksdikt
2007-07-13

  Ken Taurus
Väldigt lyhörd och oskyldig kärleksdikt.
2007-07-02

  Angeldust
Tummen upp
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP