Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig

------------- __________________________
-------------/____(___)__________________)
------------|_////_____________________(0)
-------------)-------/( ) //
------------/ xxxx /____//
-----------/ xxxxx //
----------/ xxxxx //
---------/ xxxxx //
--------/______//
Skjut mig om du vill men sikta på mitt hjärta för där finns du.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 630 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-02 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén