Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycklig

En rand av rosa på himlen min
Du trycker mig till dig , jag är bara din

Jag smakar dina läppar
drar handen i ditt hår
Du lutar dig mot mig
lägger huvet på mitt lår

sluter ögonen, livet känns lätt
du andas tungt på ditt speciella sätt

där ligger vi tills solen har gått ner
och fast jag inte ser dig , vet jag att du ler




Fri vers av vilsen
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-03-24 17:02



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Härligt närhetsdikt...bra skrivet!
2005-03-24

    livräddaren
brabrabra!
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

vilsen