Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett färgspektra bildat av två


Stora och lilla blå


Med öppna armar
kastar jag mig ut
för klippan
rakt in i dig

Med handen
mot spegeln
ser jag ditt ljus
stråla blått
emot mig

Öppnar din skjorta
kliver så in
i trygghet
stor och blå

In i din famn
djupt i en våg
jag andas
låt mig här stå

Litet och stort
blott så blått
har du kärlek
i hjärtat mitt sått





Fri vers av Carola Jeryd
Läst 509 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-02 15:48



Bookmark and Share


  KristinaE
vacker kärlek, som för mina tankar till en sång från min ungdom \"blå blå är kärleken\"..spännande längtan i livets alla längtor..dina ord berör!
2007-07-05

  Fredrik P. VIP
underbar kärleksdikt
blott och bart!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för