Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillbaka


de/vi/oss? resande


Tre timmar innan Ni vaknar
sitter jag på tåget hem

Riddarfjärdens is
speglar solens
första strålar

mina ögon reflekterar
kroppar
på andra sidan
vattnet

\"Stockholm, i mitt hjärta\" bränns
tränger




Fri vers av Karl
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-03-24 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl