Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om och till Maria som jag växte upp med.


Existensskrik

Maria, vad är existens?
Du borde väl veta,
du som andas så bra?

Existens,
är det att skrika
att få till sig blickar
genom att spela clown
och rentutav skrika


lilla tysta jag, jag existerar väl?

Åh, förlåt Maria.
Vi glömde inte bort din existens
Vi förnekade den




Fri vers av Poesifjolla
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesifjolla
Poesifjolla