Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(`v´) . `v´


Vad du vill

Skjut mig om du vill,

Slå mig om du vill,

Spetsa mig om du vill,

Knivhugg mig om du vill,

Dränk mig om du vill,

Du kan göra vad som helst,

Jag kommer ändå altid att älska dig.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-07-02 20:21



Bookmark and Share


    Kissemiss
naa!!!
vilken fiin...
kärlek är underbart!!
2007-07-02

  Charly
Ja i kärlek kan man både bli dum och blind!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén