Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltsdans


Här spelar mjukt gråa skuggor
mot asfaltsbelägrade stråk
Här fogas de tysta skriken
med samtal på främmande språk

Här skimrar den sista glansen
av någonting större ändå
av ögonlock tiden slutit
av orden vi ej kan förstå

Här sprider den vita månen
ett hopp kring sin silvriga krans
om skuggor som spelar åter
i asfaltens hetsiga dans




Fri vers av Karl
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-03-24 19:33



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Vackert som få. Du har ett otroligt språk och ordval och fogar samman allt detta till något mycket vackert. Förutom det har du en helt fantastisk rytm i denna dikt. Jättebra med andra ord! :)
2005-04-20

  Evelina
Denna gillade jag skarpt!
Härligt rubrik, asfaltsdans!
2005-04-05

    sphinx
du har ett vardagsspråk som berör, som letar sig fram. jag gillar denna !
2005-03-24

  eerie
mm det här var bra :) riktigt bra, föll mig verkligen i smaken
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Karl