Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord bara ord





i den overkliga
verkligheten

var tankarna
bagage som
hon lämnat
till förvaring

nyckeln lät hon
sitta kvar




själen delade hon ut
till de lilaskimmrande fåglarna
som flög in och ut ur månens röda skiva


tiden hade gått i baklås





Övriga genrer av Bim
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-03 17:32



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
*Ler*poeterna flyger ut o in i boet..o nyckeln till livets lås sitter i texterna...dörren är på glänt....o tiden stannar upp...*min tolkning*
2007-07-04

    legolas
Så vackra ord ! Tycker verkligen om denna text !
2007-07-03

  Åsa Gustavsson VIP
ja denna var fin
en öppen förvaring
i rött månsken
2007-07-03

  Rachel Roth
vilken starkt text...!!
rakt igenom så
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim