Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurragömma






På en av livets
bakgårdar
satt en människa
och tänkte på döden


hon mindes barndomens
kurragömma lek


nu kan du komma
och letandet började


ibland blev någon sur
och bekyllde den
som räknade för fusk

eller så gömde sig någon
på ställen som var för svåra att upptäcka

idag kändes det som hon
varit en av dem som
som alltid hunnit fram
och dunkat sig själv

nu när hon inte längra orkade
fick hon sitta och vänta

till den här leken fanns inga givna spelregler




Övriga genrer av Bim
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 22:52



Bookmark and Share


    Eva Olsson
Så är det nog. Fint skrivet!
2007-07-20

  Hildegun Relefors
Detta var en stark dikt, målande, minnande om starka känslor från barndomen.
2007-07-09

    legolas
Vacker melankolisk dikt !
2007-07-05

  Rachel Roth
allvar i lekformat...
starkt budskap
når fram
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Bim