Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

 

Jag ser på när du värker
dina ögon är blanka
av återhållen smärta

Min hand på din
darrande

Du drar undan
vågar inte tro
på min helande kraft

Jag letar förgäves
efter ditt förlorade fotfäste
bara du kan finna det

Vill hjälpa dig att leta
vill ta bort den där dagen

Dina fingrar utmed min ryggrad
trevande, sökande

Allt jag kan göra är att
existera bredvid dig

låta dig andas in mitt hopp
låta dig omslutas i min önskan




Fri vers av Carol Baylis
Läst 552 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 16:54



Bookmark and Share


  Eline.P
Det här är äkta människokärlek. När orden inte räcker eller når fram kan en hand eller helt enkelt den tysta närvaron lindra. Du har skrivit en ömsint och alldeles fantastisk dikt om medmänsklighet.
2007-07-05

    ej medlem längre
en stor sorg, tänka bort den dagen då ngt hemskt hände, en vårdande, ömsint, älskande famn att krypa upp i...
Underbart skrivet!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis