Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Möt mig på andra sidan
låt oss byta själar
återfödas tillsammans




Fri vers av Carol Baylis
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker...
2007-07-05

  Jer
Vacker kärlekspoesi.
...efter tjugofem år ja.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis