Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEMESTER

Semester:

Det nödvändiga
onödiga
ett slags sanering
av det påtvungna
i livet
Genom att
svepa sig
i det fullständigt
likgiltiga

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 21:02



Bookmark and Share


  Annmargreta
Ha en trevlig och skön semester!
2007-07-05

    Josse G
Det låter som något smesterregn en rytm av dropar som
är fullständigt likgiltiga vad vi tycker

JossG
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G