Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför blev det så ensamt?


hatälskade

regn som piskar, regn som smeker,
regn som viskar, regn som leker.
regn som tröstar om nån sårar,
regn som döljer förrädiska tårar.

vind som smeker, vind som brusar,
vind som leker, vind som susar.
vind som svalkar den som är het,
vind som klarnar upp instängdhet.

om nån har hatat, som jag har gjort,
skulle de täras isär ganska fort.
jag kan väl glömma, jag kan förlåta,
men jag kan inte sluta att gråta.

hatar dig, älskar dej, av hela min kropp,
ömmande minnen, ger inget hopp.
regn som piskar, regn som smeker,
vind som viskar, vind som leker.





Fri vers av Tiili
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 21:07



Bookmark and Share


    OriginalOfTheSpecies
Vacker!! Härligt tempo och jättefina rim.
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili