Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juvliga förstörelse.

jag ligger ner, känner det härliga ruset
stänger ögonen, lyssnar till bruset.

hjärnan halvt domnad, blicken är suddig
läpparna svullna, omgivningen luddig.

frosten samlats i kristaller på marken
då jag plötsligt träffas av den onda sparken.

rullar över på sidan, försöker att stå
men kan inte röra mej, kan inte gå.

många slag kommer, ett eller flera
de slår mig och sparkar, vill skada mig mera.

jag faller och faller, når ingen grund
livet har lämnat mig på en sekund.

allting är svart, allt har försvunnit
mitt liv de har tagit, och döden har vunnit.




Fri vers av Tiili
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-07-05 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili