Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inside insane


Jag har dödat
grävt ett hål i mitt huvud
för att ta ut det sjuka som döljer sig där
det där som föder tankar tidigare än sju på morgonen
som knuffar tårar utför kinden när
allt utanför är för vackert, när allt är grönt


Jag har dödat
föreställt mig att jag bär på en syster
en sådan där liten cellkropp som trängt in i mig
under tidiga graviditeten och
som är allt det hemska, tunga
som väller ur mig


Jag har dödat
smält samman mina inälvor för
att hitta något fel
kanske svarta lungor eller högerhjärta
innan verkligheten kommer ikapp mig
och uppenbarar varför


varför jag måste
göra om det här
varenda jävla gång


och






jag har dödat






Fri vers av volatile
Läst 631 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-05 22:56



Bookmark and Share


    BrokenHearted
pfff¤%#%¤#&#!!!

du har just slitit ut mitt hjärta och deformerat det, OK!?
2007-10-08

    inmeddiginålsögatkamel
Wohoo, du är väldans bra ska du veta!.. Och wohoo kanske inte var det bästa aatt uttrycka sig med till den här texten, jag menar..
Ja, den var väldigt fin och jag tycker mycketmycket om den.!
2007-07-12

  Матрёшa
wooooow !! att jag missat dig! helt otroligt snyggt skrivet! bokmärker den här!
2007-07-11

  Amina
ænnu en gång=APPLÅD!!!
2007-07-08

  © anakreon VIP
Applåd, förstås!
Carl-Erik
2007-07-07

  Smultris
Ohhh, jag föll redan efter första raden... fasiken raring... Denna måste jag läsa många gånger till för att hinna greppa alla vinklar.

Finns det nån möjlighet att du vill skippa fetstilen?
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile